Workshop huwelijksaanzoek

Workshop huwelijksaanzoek

Het was een succesvol geslaagde avond en er komt zeker een vervolg op. In de afgelopen periode konden jullie op meerdere plekken in Roosendaal, Wouw en omgeving de door LennekeOntwerpt gemaakte flyer zien liggen en ook op social media was deze met enige regelmaat terug te vinden in een post. En gisteravond was het zover. Startend met een heerlijke lekkernij van High Tea & Pie Hoogerheide bij de door de locatie aangeboden koffie/thee, gingen we door naar een korte introductieronde van de deelnemers en organisatoren.

Het doet ook een genoegen om nu onze unieke en bijzondere ‘geheime’ locatie Brasserie Lodge Visdonk te mogen introduceren, waar de deelnemers vervolgens een rondleiding kregen. De locatie is gelegen in een prachtige landelijke omgeving. Alleen aanwezig zijn op deze locatie is al een beleving en een feest. Corné vertelde vol enthousiasme over de mogelijkheden van de locatie voor bruiloften.

Daarna kwamen we terug om te luisteren naar de fantastische en inspirerende verhalen over huwelijksaanzoeken van trouwambtenaar/ceremoniespreker Jacomien van van ver trouwen. Ook nog eens 24 mensen keken mee tijdens de presentatie en rondgang via de livestream op Instagram. Technisch gezien ging de livestream niet helemaal goed, maar dat nemen we mee bij de organisatie van een volgend event. Verder super, top! De deelnemers waren enthousiast. En toen mochten ze zelf aan de slag. In een inspirerende brainstormsessie gingen we van start om het eigen huwelijksaanzoek te bedenken. De beschikbaar gestelde waardecheque die gebruikt gaat worden bij het uitzoeken van een verlovingsring van Ellen Juwelier en dinerbon van Lodge Visdonk om de uiteindelijke verloving te gaan vieren, werden vervolgens uitgereikt.

“Ik ga vol inspiratie en met een concreet idee naar huis, en vond het bovenal ook een heel gezellige avond,” aldus één van de deelnemers. En daar doen we het voor! Deelnemers en organisatoren, heel erg bedankt!