Ja wij willen inspiratie en meer

Met een verfrissende blik, een tikkeltje humor en veel enthousiasme deel ik graag met jullie tips & trends. Waaraan kunnen jullie denken bij het plannen en organiseren van een bijzondere bruiloft. Droom met mij mee!

Tip bloemen op bruidstaart

Indien jullie graag echte bloemen als decoratie willen op de bruidstaart, die bijvoorbeeld in het bruidsboeket zitten, is het raadzaam deze bij de bloemist te bestellen waar het boeket vandaan komt. Dit zodat de bloemen overeenkomen.
Foto: Angela de Baat Fotografie
Bruidstaart: Bakkerij C. Heijnen
Locatie: Brasserie Lodge Visdonk

Tip huwelijksreis

Neem tijd voor elkaar! Zorg dat er tijdens de huwelijksreis voldoende tijd voor jezelf en elkaar overblijft. Probeer binnen de huwelijksactiviteiten tijd vrij te maken voor jezelf, ga niet overhaasten en plan alles niet te snel achter elkaar. Het mooiste is om in die periode ook gewoon samen leuke dingen te blijven doen om op die manier onbezorgd en tot over je oren verliefd op reis te kunnen. Uiteindelijk hoort ook de huwelijksreis bij jullie trouwerij natuurlijk!

Partners uit mijn netwerk en ik helpen jullie graag bij het regelen van jullie droomreis.

Tip openingsdans

De openingsdans op de bruiloft is de officiële opening van jullie trouwfeest! Voor veel bruidsparen is dit een belangrijk moment van de trouwdag, maar brengt het vaak ook de nodige zenuwen met zich mee. Je moet immers voor al je dierbaren de dansvloer op, terwijl zij vol verwachting naar je staan te kijken. Daarom geeft het de meeste koppels een zelfverzekerd gevoel als ze al van tevoren de soort dans hebben uitgekozen en geoefend.

Bron: YouTube chipsnoet

Tip versiering

Ballondecoraties en ballonfiguren voor bruiloften zijn een andere invulling dan bloemen. Denk hierbij aan ballonbogen bij de entree, een hart als backdrop, ballonboompjes bij de ceremonie of een grote ballonfiguur naast de bruidstaart… De mogelijkheden zijn eindeloos!

Foto: Moniek van Gils Fotografie
Ballonversiering: Tirimba Balloons & Magic
Locatie: Events De Hoge Neer

Tip huisdier betrekken bij bruiloft

Aangezien jullie huisdier als een kind is voor jullie is moeten jullie deze ab-so-luut niet vergeten te betrekken bij de foto’s. Een huisdier is spontaan en zal zorgen voor onvergetelijke fotomomenten. Nu zijn er natuurlijk meerdere soorten fotoshoots: een verlovingsshoot, pre-wedding shoot of de fotoshoot op de bruiloft zelf. Het hangt van een aantal factoren af of jullie je huisdier hierbij kunnen betrekken. Is jullie huisdier bijvoorbeeld niet aanwezig bij de bruiloft zelf, dan kunnen jullie ervoor kiezen thuis een pre-weddingshoot te doen, zodat ook jullie lieve hamster hierbij kan zijn. Als jullie huisdier wel aanwezig is op de bruiloft kan die dan natuurlijk met jullie mee op de foto gaan. Kies er dan voor deze aan te kleden met wat lieve bruidsaccessoires voor het huisdier om het beestje helemaal in de juiste sferen te brengen. Let wel op, huisdieren zijn niet op alle trouwlocaties toegestaan. 


Meer inspiratie?

Bestel dan de Ja ik wil – Cadeautas op via e-mail info@jawijwillentrouwen.nl