Ja wij willen een weddingplanner

“Voor de hele organisatie”

Trouwen is een moment in jullie leven om nooit te vergeten. Het is leuk om te bedenken hoe jullie perfecte bruiloft er uitziet, maar het volledig organiseren neemt veel tijd en energie in beslag. Dit kan lastig zijn met de zorg voor jullie (samengestelde) gezin of als jullie allebei werken. Ook kan het zo zijn dat jullie het leuker vinden om andere dingen te doen in jullie vrije tijd dan het organiseren van een bruiloft. Ik ondersteun jullie graag bij het plannen en organiseren van jullie bruiloft. Van planning, draaiboek, styling en budget tot het contact met leveranciers en de coördinatie op de dag zelf. Ik werk jullie stijl uit en zoek daarbij de best passende locatie en leveranciers. Jullie kunnen maximaal genieten van de voorbereiding en de dag zelf en blijven op de hoogte of alles naar jullie wens verloopt. Natuurlijk kunnen jullie genieten van de leuke dingen van de voorbereiding zoals het taart proeven en uitzoeken van droomjurk of trouwpak.

Een professional met groot netwerk

Als jullie besluiten om mij in te schakelen als weddingplanner, maken jullie automatisch gebruik van mijn leveranciersnetwerk voor de beste prijzen. Ik vraag door bij jullie om erachter te komen wat nu écht jullie droombruiloft is. Samen brainstormen we om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft onvergetelijk en uniek wordt en past bij jullie stijl. Schakel mij in voor de planning van jullie bruiloft en jullie kunnen erop vertrouwen dat het goed komt.

Wat kunnen jullie van mij verwachten?

 • Als eerste hebben we een kennismakingsgesprek om al jullie wensen, dromen en ideeën te bespreken, ook bespreken we wat jullie vooral niét willen tijdens de bruiloft. Hebben jullie al bepaalde leveranciers op het oog die jullie graag willen boeken?
 • Na het kennismakingsgesprek ontvangen jullie binnen 1 week een op maat gemaakte offerte. Deze is 14 dagen geldig.
 • Gaan we samen aan de slag? Tof!
 • Na jullie akkoord maak ik een plan van aanpak. Hierin staat de tijdslijn van het planningsproces, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken over wanneer wat geregeld moet worden. Ook werk ik hierin jullie budget uit. Dit budget houd ik tijdens het hele proces goed in de gaten.
 • Ik zoek de leukste leveranciers en locaties die goed bij jullie passen. Hebben jullie liever een 3-daagse festivalbruiloft dan een romantische tuinbruiloft? Ik regel het voor jullie!
 • Tijdens het gehele proces voorzie ik jullie van professioneel advies en los ik eventuele problemen op.
 • Ik controleer alle offertes, overeenkomsten en facturen.
 • Ik houd de deadlines van betalingen goed in de gaten en stuur eventueel een reminder. Zo wordt er niks over het hoofd gezien.
 • Aan de hand van jullie wensen maak ik een sfeerconcept met moodboard en kleurenschema voor de styling. Mits het in de planning past kan ik ook de gehele styling verzorgen.
 • Ik maak een professioneel draaiboek, en communiceer dit met alle leveranciers.
 • Jullie kunnen mij altijd bereiken voor vragen en ideeën. Dit kan telefonisch, via de mail of via Whatsapp.
 • Ik stuur voor de bruiloft een ceremoniemeesterbrief naar jullie gasten. Hierin stel ik mijzelf voor, en vertel ik alle belangrijke details en jullie wensen aan de gasten. Ook staan hier mijn contactgegevens in zodat de gasten mij kunnen bereiken voor vragen, verrassingen of ideeën.
 • Ik houd de RSVP’s en dieetwensen bij van jullie gasten. Indien gewenst.
 • Uiteraard ben ik op jullie bruiloft de hele dag aanwezig als ceremoniemeester. Ik vang alle leveranciers op, en ben het aanspreekpunt voor jullie gasten. Zie de pagina ceremoniemeester voor een compleet overzicht van alle werkzaamheden.