Ja wij willen weekend bruiloft

Een heerlijke plek om jullie liefde te vieren.

Benvenuto a Casa Valduggia!

Valduggia. In het hartje van de provincie Vercelli tussen het natuurgebied Monte Fenera en Lago d’Orta.

Wij verwelkomen jullie graag in de huiselijke sfeer van de authentieke B&B in Valduggia. De twee eeuwen oude Italiaanse woning met heel bijzondere tuin is misschien wel het decor van jullie bruiloft. De uitlopers van de Alpen met zicht op de eeuwige sneeuw, de Italiaanse sferen van de historische stadjes en schilderachtige Lago d’Orta zijn perfect voor jullie fotoreportage. In de sfeervolle tuin is het ontspannen genieten en hier maakt u kennis met de extra gasten op jullie bruiloft, de familie Tartarugga: schildpadden, die hier sinds generaties verblijven.

Op dit moment wordt de locatie klaargemaakt voor het nieuwe seizoen en vanaf het voorjaar 2023 kan er ook worden getrouwd. Dromen jullie van een bruiloft in een mooie landelijke omgeving van Italië? Dan zijn jullie van harte welkom!

Jullie kunnen zelf kiezen waar jullie de ceremonie willen houden, hoe en waar de bruiloftsgasten ontvangen worden en waar jullie graag willen borrelen met de gasten. Heerlijk dineren aan ronde tafels onder de bomen of aan een lange tafel op het overdekt terras. Zelfs jullie feest kan georganiseerd worden in de tuin.

Wij werken met vaste, zoveel mogelijk, lokale partners waardoor het ook écht Italiaans aanvoelt. Wij zorgen dat de tuin op en top is en laten het jullie van alles genieten, zowel in de voorbereiding als de dag(en) zelf.

Video van JONI l’Atelier della Bellezza

Informeer naar de beschikbaarheid en mogelijkheden via info@jawijwillentrouwen.nl of vul het contactformulier in.

Staan jullie hier straks met jullie gasten?