Over Ja wij willen trouwen

Graag stellen wij ons aan jullie voor.

Over Chantal

Met mijn persoonlijke, betrokken en enthousiaste aanpak en oog voor detail help ik jullie graag, zodat jullie een onbezorgde bruiloft beleven die nét even anders dan anders is en waar jullie nog lang positief aan terugdenken. Ik werk met plezier een compleet draaiboek uit wat eraan bijdraagt dat alles op rolletjes verloopt. Jullie wensen, ideeën, verwachtingen, dromen, karakters en gedachten zijn voor mij het allerbelangrijkst. Zodat het ook echt jullie droombruiloft wordt waar jullie ten volle van genieten. Ik ben creatief, eerlijk, vrolijk, stressbestendig en zit vol energie. Ik geniet al 43 jaar van alles in het leven, zoals gezellig theedrinken met vriendinnen, het stralende zonnetje, relaxen in de sauna, shoppen van jurkjes en pumps, creatief bezig zijn, wandelingen maken op de heide of in het bos, reizen maken (in Europa maar ook erbuiten naar bijvoorbeeld de Dominicaanse Republiek en de Filipijnen), heel veel weekendjes weg (Milaan, Londen, Brugge, Brussel, Antwerpen, Parijs, Kopenhagen etc.) en andere culturen ontdekken, een glimlach van mijn bruidsparen en lekker lang bourgondisch tafelen. Geen dag, net zoals geen enkele bruiloft, is hetzelfde. En dat voelt heerlijk!

Een professional met groot netwerk

Ik beschik over een uitgebreid netwerk van de leukste en gaafste leveranciers die ik voor jullie regel voor de beste prijs. Jullie kunnen heerlijk genieten van de voorbereiding, de trouwdag zelf en erna. Ik ben goed op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de trouwbranche. Ik durf te wedden dat ik met mijn perfectionisme een grotere control freak ben dan jullie, want alleen dan kunnen jullie het ook echt loslaten… op een ontspannen manier.

Wat ik voor jullie kan doen

Houden jullie van bourgondisch lang tafelen, goed gezelschap, mooie wijnen, ongedwongen genieten van elk moment en tot in de kleinste details perfect geregeld? Neem vrijblijvend contact met mij op voor een oriënterend gesprek.

Ik kijk ernaar uit om van jullie te horen.

Liefs,
Chantal

Over Savanja

Eind vorig jaar kwam ik met Chantal in contact en vertelde haar over mijn droom om bruiloften te organiseren. We hadden een prettige kennismaking en een leuk contact volgde. Inmiddels hebben we samen onze eerste trouwlocatietour gedaan en dat smaakt naar meer. Dit jaar ga ik Chantal ondersteunen als assistent bij bruiloften en meekijken met de werkzaamheden van een weddingplanner. Ik heb er onwijs veel zin in. Binnenkort stel ik mij op deze website en social media uitgebreid voor. Tot snel!

Over de partners

Binnenkort volgt hier meer informatie over de partners.