Tip: Getuigen vragen!

Tip: Getuigen vragen!

Getuigen vragen, hoe doe je dat? Zonder getuigen kun je officieel niet trouwen. Daarnaast zijn getuigen personen waarvan je echt op aan kunt. Zodra jullie trouble in paradise hebben, horen zij jullie advies te geven en bij te staan. En mocht de trouwakte ineens foetsie zijn, dan zijn zij degene die kunnen beamen dat ze bij de huwelijksvoltrekking waren en dat jullie huwelijk rechtsgeldig is. Het is dus best een belangrijke taak, maar ook een hele bijzondere! Want iemand als getuige vragen, dat doe je alleen als die persoon veel voor je betekent. Maar hoe vraag je iemand nu op een leuke manier als getuige?

Eén van mijn bruiden heeft lang gezocht naar de meest originele en persoonlijke manier om haar ouders te vragen om haar getuigen te zijn. Vorige week zocht ze haar droomjurk uit in het bijzijn van ouders en zus. Afgelopen vrijdag ging ze, zoals de eerste letter van haar voornaam ‘C’ al zegt, Creatief als ze is aan de slag. Het resultaat zien jullie op de foto.

En mochten jullie je nu afvragen waarvoor het envelopje op de laatste cupcake staat. Dit is de extra vraag aan haar vader of hij haar naar voren wil brengen en wil weggeven aan haar aanstaande echtgenoot die ze omschrijft als haar aanvulling, rots in de branding en haar alles. Wat een super tof koppel om te helpen bij de voorbereidingen van hun dag dat zonder enige twijfel een droomdag gaat worden.

Voor iedereen die benieuwd is hoe haar ouders reageerden. Natuurlijk zeiden ze ‘ja’ tegen hun dochter. Blij verrast lieten ze de mooi uitziende cupcakes hen smaken en genoten van dit bijzondere moment samen.