’t Appeltje te Bergen op Zoom

Natuurlijk genieten in een sfeervolle feestlocatie

Vanaf 2015 is het ook mogelijk om op deze fantastische locatie, bij Partycentrum ’t Appeltje, te trouwen in het schitterend mooi met rietgedekt prieel. Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen om te zien of het bij jullie past. Het is omringd door bosrijk gebied van Natuurpodium, waar onder andere het Klimbos en het Blotevoetenpad gelegen zijn. Ook is het mogelijk om de huwelijksnacht door te brengen bij Villa Heidetuin dat zich schuin tegenover het partycentrum bevindt. Gasten die verder moeten reizen kunnen hier ook overnachten.

Geen feest is het hetzelfde. Het aanbod buffet/hapjes en drankjes wordt gepersonaliseerd aan de hand van jullie wensen. Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging van de feestzaal. Laat jullie verrassen door de gemoedelijke uitstraling en de uitgebreide mogelijkheden. Samen met jullie maken we er een onvergetelijk feest van.

Iets te vieren met een groot gezelschap? Speciaal voor bruiloftsfeesten tot 400 man kunnen jullie terecht in onze beregezellige feestzaal. Deze sfeerrijke ruimte beschikt over een eigen bar en een fraaie serre met uitzicht op het bos. Om van jullie feest ook culinair gezien een topevenement te maken, verzorgen we diverse warme en koude buffetten en is het zelfs mogelijk om binnen in de zaal te bbq’en, inclusief privékok! (vanaf 25 personen)