Fletcher Boschoord te Oisterwijk

Trouwen in de mooie Oisterwijkse omgeving

18-05-2022 | Fletcher Trouwen organiseerde een weddingshoot bij het tot de Fletcher groep behorende Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk met als doel om deze locatie nu ook als trouwlocatie op de kaart te zetten. Ik heb hen ondersteund met de (wedding)planning en organisatie en de styling mogen verzorgen met de materialen van Instyle Styling & Decoraties uit Tilburg. De volgende leveranciers werkten aan de shoot mee en staan voor jullie in de startblokken om een bijdrage te doen aan jullie onvergetelijke huwelijksdag:

  • Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord in Oisterwijk
  • Weddingplanner en styling: Ja wij willen trouwen
  • Stylingmaterialen: Instyle Styling & Decoraties
  • Bloemen: Belle-Rose Oisterwijk
  • Haar en make-up: iBeau Oisterwijk
  • Trouwringen en sieraden: Mignon Juwelier & Goudsmeden Oisterwijk
  • Bruidstaart: Enjoy cakes
  • Fotograaf: Kelly van der Pol Fotografie
  • Trouwambtenaar: Anita van Alphen
  • Bruidspaar: Aart & Jannelijn

Jullie huwelijksfeest

Dit gastvrije hotel in Oisterwijk ligt verscholen tussen uitgestrekte bossen en grenst aan een prachtig heide- en vennengebied. Het unieke gebouw met rood-witte luiken geeft direct de sfeer weer die past bij de Brabantse gastvrijheid en is een prachtig decor voor jullie huwelijksfoto’s. Je vindt hier alle faciliteiten die nodig zijn een compleet verzorgde huwelijksdag.

Ceremonie

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord is een officiële trouwlocatie. Dat betekent dat jullie hier het jawoord kunnen geven en vervolgens de hele dag genieten van de Brabantse gastvrijheid zonder op tijd op een volgende locatie te hoeven zijn. Het burgerlijk huwelijk kan plaats vinden in één van de zalen of op het prachtige terras voor het hotel. Dit biedt jullie de mogelijkheid om te trouwen tussen de eeuwenoude bomen met als achtergrond het sfeervolle landhuis. Met een diversiteit aan mogelijkheden kunnen jullie met zowel een klein als groot gezelschap bij ons terecht.

Taart en toost

Het jawoord is gegeven! Tijd om te toosten op jullie liefde. Dit kunnen jullie doen op één van onze royale terrassen, in het restaurant of één van de sfeervolle zalen. De ruimte van jullie keuze kan geheel naar wens worden gedecoreerd. De gastheren en gastvrouwen zorgen ervoor dat het jullie en jullie gasten aan niets ontbreekt. Zo kun je zorgeloos genieten van het felicitatiemoment. Neem jullie gelukwensen in ontvangst, terwijl de gasten worden voorzien van een glas bubbels en heerlijke bruidstaart.

Culinair

Het huwelijksdiner is een bijzonder moment tijdens jullie huwelijksdag. Een moment met elkaar en de mensen die het dichtst bij jullie staan. Samen aan tafel om alvast de hoogtepunten van de dag met elkaar te delen. Even tijd voor elkaar en voor mooie woorden tijdens een speech van jullie dierbaren. Dit bijzondere moment kan culinair worden ingevuld met een geserveerd diner, uitgebreid buffet of heerlijke barbecue. Onze chef-kok denkt graag met jullie mee om, afgestemd op jullie wensen, een culinair arrangement samen te stellen. Uiteraard adviseren wij jullie graag over bijpassende wijnen. Zowel het restaurant, terras als een van de zalen zijn in te richten voor jullie huwelijksdiner.

Feestavond

Zonder een spetterende feestavond is jullie huwelijksdag niet compleet. Samen met familie en vrienden kunnen jullie genieten van een avond vol gezelligheid. Wensen jullie een DJ of muzikant, dan stellen wij die graag aan jullie voor. Ook over de inrichting van de zaal denken we met jullie mee. Terwijl jullie genieten van jullie gasten en elkaar, verzorgen de gastvrije medewerkers drankjes en hapjes naar keuze. Natuurlijk gaan jullie gasten niet eerder weg voordat zij hebben genoten van een heerlijke ‘late night snack’ waarna jullie naar de bruidssuite vertrekken voor een onvergetelijke huwelijksnacht.

Voor meer informatie over trouwen op deze locatie, kunnen jullie kijken op https://www.hotelboschoord.nl/nl/hotel/trouwlocatie.