Romantisch Portugal

Casa Deixa O Resto te Santiago do Cacém

03-12-2022 | Na het zien van de aftrap van seizoen 2 op kerstavond 2021 is het contact gelegd met B&B-eigenaar Martijn. In september van dit jaar hebben wij deze B&B vol liefde bezocht. In zijn business plan heeft hij het al over bruiloften, alleen in de praktijk nog niets mee gedaan. In het weekend van 3 december jl. ging fotograaf Jan van Rebelation Avenue, woonachtig in het Portugese Almada, voor ons op pad met model-bruidspaar Jeffrey & Jessie. Jessie is een leuke en enthousiaste dame die in september van dit jaar nietsvermoedend op vakantie was met haar Jeffrey en een goede vriend. Zij werd aan de Portugese kust verrast met een huwelijksaanzoek en haar antwoord was ‘Ja, ik wil…’. Super leuk dat zij mee wilden werken met deze weddingshoot in de Portugese B&B vol liefde van Martijn. Deze shoot kwam tot stand door de samenwerking met:

 • Locatie: Casa Deixa O Resto
 • B&B-eigenaar: Martijn de Brouwer
 • Catering: Ronald de Brouwer
 • Styling en bloemen: Jacqueline de Brouwer
 • Planning en organisatie: Ja wij willen trouwen
 • Fotograaf: Jan van Rebelation Avenue
 • Sweet Table: Pastelarias Serra
 • Haar en make-up: Sofia Gamito Cabelo & Estetica
 • Trouwjurk: Bruidsboutique ZeeYes, merk Tres Chic
 • Trouwpak: TailormadeSuits
 • Trouwringen: Art Object
 • Trouwkaarten en drukwerk: Stijlvolle Trouwkaarten

De vonken spatten er een heel weekend vanaf. Hoe een Portugees huwelijksavontuur eruit kan zien, zien jullie in onderstaande sfeerimpressie van fotograaf Rebelation Avenue. Geniet van de prachtige beelden.

Getting ready

Haar en make-up werd verzorgd door Sofia Gamito in de kamer Romantico die tevens als bruidssuite te boeken is. Deze kamer heeft een heel mooie lichtinval en met haar roze kleur een lieve uitstraling.

Intussen maken ook bruidegom Jeffrey en zijn ‘best men’ zich klaar in de kamer Safari. Over safari gesproken. In het hoogseizoen kun je ook een leuke fotoreportage doen met de dieren tijdens een VIP jeepsafari in Badoca Safari Park. Overigens echt een aanrader! Super tof om de giraffen te ontmoeten.

First look

Het moment waarop de bruidegom zijn bruid voor het eerst ziet. De buitentrap van onze B&B vol liefde leent zich, bij goed weer, uitstekend hiervoor. De bruidegom wacht beneden op zijn bruid.

Kerk en fotoreportage op een klif

Na het klaarmaken en de first look is het tijd voor de kerkelijke bruiloft dat in Portugal gebruikelijk is. Daarna kunnen foto’s gemaakt worden op een klif op de weg terug naar onze trouwlocatie.

Ceremonie

Dan volgt het ceremonieel huwelijk bij Magic Cactus op het strand, waarna jullie toosten en genieten van een heerlijke Sweet Table, foto’s kunnen maken op het strand en aanschuiven voor een heerlijk diner. Daarna kan het feest losbarsten op de muziek van een lokale DJ.

Extra foto’s

Nog enkele foto’s te maken in de prachtige tuin. Ook leuk voor de familie- en/of groepsfoto’s.

Ook mooi om foto’s te maken bij zonsondergang en gedurende de avond.

Huwelijksnacht

De avond wordt afgesloten met de huwelijksnacht waar een leuke verrassing op jullie kamer wacht.

Huwelijksreis

Nu is trouwen tijdens een huwelijksweekend in onze B&B vol liefde in Portugal al een mooie reis op zich. Jullie kunnen ervoor kiezen om het weekend te verlengen met een paar dagen Lissabon of een lekkere week in de Algarve. Wij bespreken graag de mogelijkheden met jullie tijdens de voorbereidingen.

Zijn jullie geïnteresseerd in trouwen in het mooie Portugal? Neem dan vrijblijvend contact op.

Amor,

Chantal