Brasserie Lodge Visdonk te Roosendaal

Van sprookjesachtig huwelijksaanzoek naar droombruiloft

06-08-2022 | En dan hebben wij het over deze onvergetelijke huwelijksdag. Bruidspaar en gasten hebben genoten van de locatie, het mooie weer, de prachtige omgeving, het heerlijke eten en drinken en een fantastisch muzikale omlijsting door live muzikant Istvan Ouborg en DJ Essential Sounds.

Ik begon ruim een jaar geleden met dit bruidspaar aan de voorbereidingen, net voor het huwelijksaanzoek. Daardoor was ik betrokken vanaf het allereerste moment en heb ik hen kunnen bijstaan bij alles wat met hun huwelijk te maken had. Aanzoek, dag, nacht en reis. Aan alles werd gedacht. Ook heb ik met hen samen enkele bezoeken aan leveranciers gebracht. Zo hebben wij samen de vullingen voor de bruidstaart geproefd bij Cake 5 en zijn wij naar de showroom van Instyle geweest.

De huwelijksdag begon met de ‘Getting ready’ en werd gevolgd door een bijzonder ‘First look’.

Trouwambtenaar Anita van Alphen van de gemeente Roosendaal voltrok het huwelijk. De muzikale omlijsting van de ceremonie kwam van Istvan Ouborg. Wat een heerlijke muziekkeuze van dit bruidspaar.

Vervolgens is daar het moment om het bruidspaar te feliciteren en te toosten om hun liefde te vieren.

En intussen werden de kleintjes vermaakt door M-bird events met een geheel eigen programma. En mochten zij na het eten hun zelfgemaakte cadeau overhandigen aan het bruidspaar.

Tijdens de golden hour werden nog even prachtige beelden gemaakt door The Wedding Story die met hoofdfotograaf en second shooter een hele dag aanwezig waren om alle momenten vast te leggen. Overigens zijn ook de eerdere momenten zoals het huwelijksaanzoek door hen vastgelegd. Het bruidspaar kan zo met alle beelden van A tot Z terugkijken. Van huwelijksaanzoek tot -reis alles in beeld.

Voor het eten hebben wij nog even getest hoe goed het bruidspaar elkaar nu echt kent, met het schoenenspel. De bruidegom had, zoals jullie hierboven al gezien hebben, stickers ‘game’ en ‘over’ onder zijn trouwschoenen. Nu moesten deze toch echt uit. Bruid en bruidegom kregen allebei een schoen van de ander naast een schoen van zichzelf. De gasten hebben stellingen voorgelezen en zij hebben al zittend met de rug naar elkaar gekozen op wie de stelling het meest van toepassing is.

Daarna werd gestart met het diner en wat was het eten heerlijk! Daarna volgde de bruidstaart.

Om vervolgens het feest te starten. Het bruidspaar had de weken ervoor samen met Essential Moves een choreografie voor de openingsdans bedacht en ingestudeerd. Het bruidspaar heeft hiermee gezorgd voor een fantastische opening van hun feest. Wat een plaatje dit bruidspaar, ik mis jullie!

En de dag werd op video vastgelegd door Carola van Vos Belevingen. Geniet van de sfeerimpressie!